APARTMANI ZADAR, LJETOVANJE U ZADRU

Zadar je ujedno i središte i najveći grad Zadarske županije. Nalazi se na obali Jadranskog mora i to na sjeveru Dalmacije. Grad je osim po turizmu poznat i po svojoj povijesti. Zadar datira još iz doba Rimljana kada je bio poznat pod nazivom Jadera. Od povijesnih sadržaja tu je povijesna gradska jezgra sa mnoštvom spomenika. Za turista kojeg privlače povijesni sadržaji tu je i Crkva svetog Donata, koja je ujedno i simbol grada Zadra. Za strane turiste booking Zadar je jedna od najboljih web stranica s ponudom smještajnih jedinica.

Osim povijesnih sadržaja grad Zadar pruža stvarno raznolik sadržaj turističke ponude, recimo ako upišete apartmani Zadar u tražilicu dobiti ćete mnoštvo ponuda što govori o brojnoj ponudi apartmana, jednako tako za pojam apartments Zadar ponuda apartmana je golema i prilagođena stranim gostima i njihovom jeziku.

Od aktivnog odmora, pa sve do raznih disko klubova. Blizina nacionalnog parka Paklenica pruža mogućnost penjanja po stijenama ljubiteljima ekstremnih sportova. Razni restorani uz prekrasnu Zadarsku rivu, kao i konobe lako će vas privuku u večernjim satima i pružiti vam osjećaj mirnoće i spokoja dok uz ispijanje svojeg omiljenog pića osluškujete šum mora. Od turističkih atrakcija tu su najpoznatije morske orgulje i pozdrav suncu. Što se smještaja u samom Zadru tiče. Situacija nije ništa drugačija nego u ostalim turističkim sredinama, jedino cijene su noćenja u apartmanima mogu biti nešto niže zbog velike konkurentnosti. Također ima veliki hotelski smještaj. Grad Zadar jedan je od najbrže rastućih hrvatskih gradova i ljetovanje u Zadru je savršeno!

Kako turistički, tako i urbanistički. Ovaj grad može vam pružiti ujedno i prekrasno povijesno iskustvo, dok se šećete povijesnom jezgrom, kao i užitak modernog srednjoeuropskog grada sa istančanom arhitekturom. Ukoliko se nađete u Zadru nikako nemojte propustiti posjet najpoznatijoj zadarskoj ulici Kalelargi, koja obiluje mnoštvom kafića trgovina i suvenirnica, ukoliko bar na kratko prođete tom ulicom shvatit ćete zašto je istoj čak i posvećena pjesma.

Objavljeno dana