LJETOVANJE U VODICAMA

Vodice su u novije vrijeme postale popularno turističko središte, poznato po živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Vodice se nalaze na jadranskoj obali 11 kilometara od Šibenika imaju oko 10.000 stanovnika i idealno su mjesto za odmor gdje će svatko pronaći nešto za sebe. Od sadržaja za turiste Vodice definitivno imaju bogatu ponudu i to od biciklijade do raznih koncerata i prikaza filmova. Vodice za svakog gosta imaju štošta za ponuditi. Pa tako ukoliko ste u potrazi za aktivnim odmorom na raspolaganju su vam ronjenje, biciklizam, izleti kajakom i slično. Najbolji odabir smještajnih jedinica u Vodicama su apartmani Vodice, to jest apartments Vodice jer je cijena i više nego dobra a kvaliteta vrhunska

Za one željne razgledanja povijesnog sadržaja Vodice i okolica, također imaju štošta za ponuditi, a posebice obližnji Šibenik kojemu Vodice i gravitiraju, a nalazi se svega 10-ak minuta vožnje. U blizini Vodica nalazi se i nacionalni park Krka, kao i mnoštvo prekrasnih prirodnih lokaliteta. Vodice imaju osebujnu turističku ponudu, koju ljepota krajolika samo nadopunjuje.

Privatan smještaj u apartmanima je također raznolik i cijene apartmana variraju ovisno o fazi sezone. Tako se može naći apartmana od 40 pa na više eura. Hotelski smještaj daleko je skuplji. Naravno, kao i u većini srednjodalmatinskih gradova treba dobro promisliti kakav smještaj želite jer postoje dosta apartmana koje se iznajmljuju na crno, te ukoliko si ne želite odmor iz horrora u kojem vas ujutro iz sna budi inspekcija, navratite do jedne od turističkih agencija kako bi si pronašli smještaj ili ih posjetite na njihovim web stranicama. U njima se također možete informirati o aktivnostima koje vas zanimalo kao i o eventima koji se trebaju dogoditi u vrijeme u koje planirate posjetiti ili još bolje odsjesti u Vodicama.

Na kraju ostaje vam samo da što prije potražite i odradite booking U Vodicama.

Objavljeno dana