DJEČJA KOLICA 2 U 1 – GLAVNE KARAKTERISTIKE

Dječja kolica 2 u 1 osmišljena su kao višenamjenska kolica koja se mogu pretvoriti iz dječjih kolica u nosilicu za dijete. Glavna osobina takvih kolica je kompaktnost i funkcionalnost. Te što takvim kolicima ne morate naknadno kupovati nosilicu za dijete kada ono bude starije.

Takva kolica se mogu koristiti u duljem vremenskom periodu kako dijete raste. Sve do nekoliko godina starosti djeteta.

Na tržištu postoje razni modeli ( Maxi Cosi, Bebetto, Ergobaby, Kunert ) koji nude mnogobrojne funkcionalnosti i praktičnija su rješenja pored klasičnih dječjih kolica.

Funkcionalnost takvih 2 u 1 dječjih kolica raste s djetetom. Košara može transportirati dijete u udobnom okruženju – zahvaljujući otvorima za ventilaciju i širokim rasponom regulacije sjenila. Djetetu se pruža ugodna šetnja i za vrućih i hladnih dana u godini.

Osim toga, takva kolica imaju još dosta drugih prednosti. Gotovo svi dijelovi kolica mogu se podešavati na potrebne razmake, kao što su visina, širina i kut naslona. Na taj način možete namjestiti najbolji položaj za dijete i isti tako onaj koji je za vas siguran i pouzdan.

Glavne karakteristika dječjih kolica 2 u 1

– Udobnost je karakteristika br. 1

Najvažnije je da kolica budu udobna za tijekom tijekom vožnje. Dobra stvar je ukoliko kolica imaju postavljeno dosta jastučića u sjedalu, odnosno ležaju za bebu.

– Postavljanje u horizontalni položaj

Ukoliko se pojavi potreba, dobro je da kolica možete podesiti u potpuno horizontalni položaj radi potrebe bebe za spavanjem.

– Veoma jednostavno sklapanje

Sklapanje mora biti jednostavno izvedivo i bez potrebe za nekim alatom ili pomagalima. Najbolje da ih možete sklopiti jednom rukom.

– Ovjes kolica za glatku i mirniju vožnju

Ovjes bi trebao biti nježan, s oprugama i velikim stražnjim kotačima za mirniju i udobniju vožnju.

– Dodatan prostor za odlaganje stvari

Uz sve to, dobro je da takva kolica imaju i dovoljno prostora za odlaganje vaših stvari, barem jedan manji pretinac i jedan veći.

Objavljeno dana