Kako zavesti svoju djevojku?

Kada razmišljam o riječi zavođenje, vi uglavnom mislim da je to u kontekstu tip izlazak u klub, a pokušava pokupiti žene da ne zna još? To je ono što većina dečki izgleda da sliku kad oni misle o zavode žene. Dok se to može biti jedan od načina da na to gledate, to je upravo to. Jedan način. Drugi način da mislite o zavođenju je razmišljati o ženi ste već s. Vaša djevojka. Ili, vrlo vjerojatno, to može biti čak i ex djevojka od tvoje. Bez obzira na slučaj svibanj biti, to je malo drugačiji, jer je činjenica da ste već joj znam.

Znajući kako zavesti svoju djevojku ili ex djevojka je nešto što zaista može donijeti ‘Spice’ natrag u bilo kakav odnos. Stvari mogu dobiti dosadno i rutinu. Vi ne želite da se to dogodi, jer to je faza u kojoj je lako početi izgubiti atrakcija za vas. Što biste radije učiniti umjesto toga, je zadržati vatru ili ga ponovno potaknuti ako je otišao van.

Evo kako zavesti svoju djevojku ili čak i tvoja bivša djevojka:

1. Morate koristiti element iznenađenja.

Kao što sam rekao prije, kad stvari postanu rutina, to je kada se potencijalno može izgubiti strast u vezi. Kako biste bili sigurni da je sve prije nego rutinu, želite iznenaditi joj malo. Želite li vratiti dio tog svježine da se tamo kada je odnos potpuno novi. A kad je seks vrlo vruće. Kako njezino iznenađenje? Pa, većina ljudi postaju predvidljivi u načinu na koji oni pokušati dobiti svoje djevojke ili bivše djevojke u krevet. Predvidljivost nije ono što želite ili trebate. Što trebate učiniti je napraviti nešto što ona ne bi očekivao. Možda ju odvesti sa sobom za vikend. Ili, možete ju uzeti za jednu noć na grad, umjesto boravka u još jednom.

2. Morate koristiti ogromne količine predigre.

To je nešto što samo o bilo žena će cijeniti. Ako žena ima jednu žalbu o njihovom seksualnom životu koji je tako čest da nije ni smiješno, to je nedostatak predigre u spavaćoj sobi. Ako ćete zavesti svoju djevojku ili ex djevojkom, onda vam je potreban da se usredotočite na mnogo predigre. Da se lako, ne zaboravite da ste cijelu noć da se stvarno da joj ide. Koristite malo erotske masaže za opuštanje i stimulirati ju. Da bi pravilno zavesti svaku ženu, ne želite biti sebičan na sve. Vi želite da biste bili sigurni da ona uživa iskustva, jednako kao i vi.

Zavođenje nije uvijek o udaranje barova i klubova, a nadajući se da će pokupiti ženu ne znate. Ponekad, najbolje iskustvo koje čovjek može imati je naučiti kako zavesti ženu s kojom je već u vezi.

Objavljeno dana